De aankomst is één groot FEEST!

Het is mogelijk dat u uw zwerfpup zelf in Italië ophaalt. Weet dat het relatief kostbaar is en nogal wat geregel met zich meebrengt. Maar het kan wel.

Veruit de meeste zwerfpups reizen met speciaal wegvervoer van Zuid-Italië naar de aankomstlocatie in Nederland. We gebruiken voor dit transport alleen professionele en door de voor dit type transport gecertificeerde vervoerders. De zwerfpups reizen als prinsjes en prinsesjes met luchtgeveerde en met airconditioning voorziene auto’s. Ze krijgen tijdens de reis eten en schoon water en bij ongelukjes wordt het hok schoongemaakt.. Tijdens de reis van zo’n 2300 kilometer hoor je geen blaf of jank en wordt er door de zwerfpups voornamelijk gerust en geslapen.

Aankomst

Op de aankomstlocatie is voldoende tijd en ruimte om een plas en drol te laten produceren en schoon water te drinken. Geniet in alle rust van dit kostbare moment.

Zodra u uw pup in je armen hebt begint het bouwen aan de vertrouwensband. Praat, zing en neurie tegen uw pup. De pup zal zich welkom en vertrouwd voelen. Op weg van de aankomstlocatie naar huis legt u uw hand op de heup of schouder van de pup die aangelijnd op de achterbank naast u ligt. Een pup leeft in het hier en nu en zal – zodra hij uw hand voelt – de reis uit Italië zijn vergeten.

Interesse?

Vind een pup

Volg ons op Facebook om alle beschikbare pups te vinden. De pups worden één keer per maand naar Nederland gebracht